Boncuk Oğlum :)






Boncukla aşkımızın hikayesi bu da. :) Boncuk bizim apartmanın duvarıyla,cadde üzerinde ki marketin,jeneratör odasının bağlı olduğu çatıda dünyaya gelen bir kedicik. Mahalle de baktığımız kedilerden birinin oraya doğum yaptığını yavruları 2 aylık olana kadar farketmemiştik. Evimiz giriş kat olduğundan sanırım,yoksa üst katta otursak mutlak görünecekleri bir yer orası. :( Geçen yıl havaların çok sıcak olduğu birgün bizim mutfak tarafına gelen mahallenin kedilerine mamalarını verirken,cılız bir kaç miyavlama sesiyle farkettim onları. 3 minicik beyaz,kafaları tekir olan bu bebişler mama kokusu almış olacaklar ki seslerini çıkarttılar o gün. Havanın o sıcağın da bu yavrular üstelik jeneratör odasının üzerinde susuz aç bir şekilde nasıl büyüdüler. Tamam anneleri emziriyor olabilir ama su gibi olurmu o sıcakta. Neyse efendim bu bebişleri görünce yukarı mama atmaya başladık biz,bazen anneleri gelip tek tek sosisleri yanlarına taşıyordu. :) Su koydurduk oraya içmeleri için. Öyle güzeller ki bir tanesi mutlaka bana alışmalı sevmeliyim ama sokak kedisi kaçıyorlar laf atınca. :)) Çok geçmeden boncuğun annesi kardeşlerini alıp götürmüş ordan,boncuk kalmış sadece. Bakıyoruz yoklar,yavrum hastaymış meğer annesi ondan terk etmiş. :(( Zayıf halsiz atlamayı bile beceremiyor duvardan,kaçıyor yaklamak zor,pisipisi diye diye bizim bahçede mama ve suya alıştırdık onu,mamasına ilaç kattık vs derken bahçeye alıştı kuzum.

Hiç bir yere gitmiyor,gitse de sadece tuvalet için uzaklaşıp geri geliyordu,camlardan içeri bakıyor saatlerce oturuyordu. Camdan cilveleşmeler,miyavlaşmalar aşkımız başladı bizim. Pamuk kıskançlık peşinde kovalamaya çalışıyor camın iç tarafından,ah pamuk şimdi boncuksuz duramıyor. :)) Boncuk birgün içeri gel davetimi çevirmedi,girdi eve,arkasını döndü sırtını sevdirmeye başladı yavaş yavaş ama yüz yüze gelince korkuyordu biraz. :)) Sonra baktık eve alıştı,bizimle yatıp kalkıyor,pamukla oynuyor,tedavisini yaptık hemen,tamamen iyileşti,nefis güzel bir kedi oldu. Aşık olduk birbirimize :)) Pamukla o kadar iyi anlaştı ki onu kedi evimize götürmedik. :))

Boncuk süper bir kedi neler yaptığını diğer yazıda resimleriyle anlatıcam size. O benim beyaz aşkım akşam olsa da eve gidip mıncıklasam şunları. :D

2 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss on 15 Temmuz 2011 12:02 dedi ki...

bitanem bnm , damadım :) ne kadar güzel bir kedisin sen ve çok sanşlı bir keratasın :) bizi hiç bırakma senii cook sevıyoruzzzz...keske damadım olaydın :) hehe :)

Pamuk on 15 Temmuz 2011 12:10 dedi ki...

gelicez mayayı istemeye çeyiz yap sen maya yaşını doldursun diye bekliyoruz anlı şanlı düğün yapıcam onlara :D

 

♥♥ KEDİ SEVGİSİ ♥♥ ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Inspiração: Templates Ipietoon
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado)