Karabiberim


O küçük bir fırtınaydı doğduğunda,ellerime doğan küçücük bir fırtına onun kopardığı fırtınayı diğer kardeşleri koparmadı doğarken,çok yaramaz olacağı belliydi karabiberin. Annesinin (Pamuk) ilk doğumundan,ilk doğan bebek bu kara kız,büyüdükçe daha bir sert esen fırtınam benim. İlk gözlerini açan da oydu,ilk kutusundan çıkmayı başaranda o. :)



Kapıyı kapatıp beklerdik seslensin diye,çığlık atardı resmen açın kapıyı diye,5 kardeşten en yaramaz olanıydı karabiber. Sevgililer gününün en güzel hediyelerinden ilkiydi benim için. :) Öyle cesur bir kızdı ki bahçeye ilk (6 aylık) çıkardığımızda duvarın üzerinden kaçmayı nasıl başardıysa,soluğu sokak köpeklerinin arasında aldı. Bizi korkudan öldürecekti ama kendisi hiç korkmuyor öylece onlara bakıyordu. Koştuk aldık eve yasakladık bahçeyi,duvarlara tel çektirdik hemen. Biraz daha büyüyünce bahçeye saldık yine kardeşleriyle oynasınlar diye,uzunca bir süre böyle sürdü gitti. Birgün yine bir boşluk bulup kaçmıştı sokağa,o gün arka sol bacağını köpek ısırmış ne yazık ki. :(( Uzun süren tedavilerden sonra düzelmişti. Onların her birine ayrı ilgiyle bakıyorduk.

Birgün bir anda iştahsızlık başladı karabiberimde,yemiyor içmiyor,oynamıyor halsiz yatıyordu hep. Hemen veterinere götürdük,kan alındı tahlil için ama daha sonucu öğrenmeden kaybettik onu. :( Melek oldu güzel kızım,kene ısırması sonucu olduğunu öğrendik ama geç kaldık herşey neredeyse 1 günde oldu bitti. Kalbimizde bir yara açıp gitti kızımız. Bizim fırtınamız duruldu,ses seda yok,evde kocaman bir boşluk,göz yaşı ve hüzün. :(  Çağlamla aynı zamanda Karabiberim de gitti. Hala yokluğu belli,annem seni çok seviyoruz hayatımıza girdiğin için çok mutluyuz ama keşke bu kadar kısa sürmeseydi. Yüreğimizdesin yanımızda olmasan bile. Seni sevdiğimizi hiç unutma annem,fırtına kızım benim. Cennette yine birlikte olucaz sizinle. :((

2 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss on 11 Temmuz 2011 11:24 dedi ki...

çok çoook üzüldüm :( okumasaydım keske :(

Pamuk on 15 Temmuz 2011 12:11 dedi ki...

maalesef kayıplarımız oluyor bende dile getirmek istemiyorum aslında ama anıları kalsın en azından burda :(

 

♥♥ KEDİ SEVGİSİ ♥♥ ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Inspiração: Templates Ipietoon
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado)