Pamuk 2. Kez Anne Oldu :)



Pamuk 2.kez anne oldu,bu defa 4 erkek 1 dişi oldu bebekleri,gri olan dişi diğerleri erkek. Pamuk bu doğumunda bebeklerine doyamadı çünkü daha bebekler 1 aylıkken Pamuk hastalandı,memelerinden kan geldiğini gördük bulantısı vardı nefes alıp vermesi zorlaşmıştı ve bir saatin içinde oldu bu rahatsızlıklar. Acilen veterinere götürüldü,üst üste doğum yaptığından vücudunda calsiyum eksikliği oluşmuş bebekler süt için zorladıklarından memelerinde hafif bir kanama oluşmuş. Pamuk tam 3 hafta veterinerde kaldı ve bu sırada da kısırlaştırıldı. Bir doğum daha kaldıramayacağını öğrendik. Ben onun o halini gördüğümde yaşama şansının olduğunu düşünmemiştim. :(( Veterinerimiz onunla çok güzel ilgilendi ve sağlığına kavuşturdu. :)

Bebeklere gelince,henüz mama ve su içmeyi bilmediklerinden bizi epeyce yordular. Ek gıdalarla büyüttük onları,annelerini unutmuşlardı bizi anneleri sanıyorlardı. :)) Yanımızda yatıyor biz yanlarında değilsek yuvalarından çıkmaya korkuyorlardı. :) Büyüttük onları ve yeni yuvalarına yerleştirdik. Şuan bir tanesi bizimle sarman olanlardan biri onun adını da Tarçın koyduk,abisi gitti ama onun aynısı olduğundan aynı adı aldı o da. Diğerlerinin isimlerine gelince.

1)Tarçın
2)Sarı
3)Behlül
4)Miço
5)Miki (Dişi olan)

Tarçın kedi evimizde ablası Boncukla birlikte hayatlarına devam ediyorlar. Diğerleri de yeni yuvalarında oldukça mutlular. :) Hepsinin yeri ayrı,hiç biri bir diğerinin yerini dolduramıyor. Bir diğer yazı da bebeklerin resimlerini tek tek göreceksiniz.

Şimdilik bu kadar,sevgiyle kalın. :))

3 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss on 11 Ağustos 2011 23:19 dedi ki...

hepsi benim olsa bunların , çok tatlı bir kedi pamuk, allah kuzularımıza uzun ve saglıklı ömürler versın canım...

esinspiration on 12 Ağustos 2011 00:07 dedi ki...

çok tatlılar :)

Pamuk on 12 Ağustos 2011 16:02 dedi ki...

myprincess;hepsi senin sayılır ha benim ha senin lafımı olur :)

esinspiration;bir de yakından görsen onları çok tatlıdırlar :)

 

♥♥ KEDİ SEVGİSİ ♥♥ ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Inspiração: Templates Ipietoon
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado)